Mutfak Personeli Görev Tanımları ve Sorumlulukları

EXECUTIVE CHEF

02.04.2012 19:14
ÜST İLİŞKİLERİ: Genel Müdür AST İLİŞKİLERİ: Tüm Mutfak ve Steward Personeli VEKÂLET EDEN: Executive Sous Chef GÖREV TANIMI: Hotel üst yönetimince onaylanmış mönüler doğrultusunda, misafire sunulacak olan yemek hizmetlerinin uygun olması ve misafir memnuniyetini sağlaması için, tüm mutfak çalışma...

EXECUTIVE SOUS CHEF

02.04.2012 19:12
ÜST İLİŞKİLERİ: Executive Chef AST İLİŞKİLERİ: Tüm Mutfak Personeli VEKÂLET EDEN: Junior Sous Chef GÖREV TANIMI: Otelde hazırlanmakta olan tüm yiyeceklerin kaynaklarını, hazırlanışını ve sunumunu inceleyerek kontrollü üretimi sağlar. GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin Kalite...

JUNIOR SOUS CHEF

02.04.2012 19:10
ÜST İLİŞKİLERİ: Executive Chef, Executive Sous Chef AST İLİŞKİLERİ: Tüm Mutfak Personeli GÖREV TANIMI: Otelde hazırlanmakta olan tüm yiyecek kaynaklarını inceleyerek takip altında almaya çalışır. GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve...

PASTANE ŞEFİ

02.04.2012 19:04
ÜST İLİŞKİLERİ: Sous Chef, Executive Chef AST İLİŞKİLERİ: Tüm Pastane ve Ekmek Çalışanları GÖREV TANIMI: Her çeşit tatlı ve pastaların, soğuk ve sıcak desertlerin, ekmeklerin, kahvaltının, ekmek çeşitlerinin istenilen lezzette sunulmasını sağlamak GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin...

EKMEKÇİ CHEF DE PARTIE

02.04.2012 19:02
ÜST İLİŞKİLERİ: Pastane Şefi AST İLİŞKİLERİ: Ekmek Çalışanları GÖREV TANIMI: Pastane Şefi ile birlikte hazırlanan ekmek ürünlerinin istenilen standartlarda olmasını sağlamak. GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve hedeflerini çok iyi...

CHEF DE PARTIE (SOĞUK, SICAK, ALA CARTE ŞEFİ)

02.04.2012 18:59
ÜST İLİŞKİLERİ: Executive Chef, Sous Chef AST İLİŞKİLERİ: Demi Chef, Comi GÖREV TANIMI: Otelde hazırlanmakta olan tüm yiyecek kaynaklarını inceleyerek takip altına almaya çalışır. GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve hedeflerini çok...

DEMI CHEF

02.04.2012 18:56
ÜST İLİŞKİLERİ: Chef de Partie (Kısım Şefleri) AST İLİŞKİLERİ: Comiler GÖREV TANIMI: Bölümüyle ilgili şeflerinin verdiği işleri en yüksek kalitede yapmak. GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve hedeflerini çok iyi bilmek ve kalite ve...

COMI

02.04.2012 18:53
ÜST İLİŞKİLERİ: Chef de Partie (Kısım Şefi), Demi Chef GÖREV TANIMI: Şeflerinin istekleri doğrultusunda verilen görevleri en iyi hızlı şekilde yapmak. GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve hedeflerini çok iyi bilmek ve kalite ve GGY...

STEWARD CHEF

02.04.2012 18:50
ÜST İLİŞKİLERİ: Executive Chef AST İLİŞKİLERİ: Tüm steward personeli GÖREV TANIMI: Tüm mutfakların, set ve set üstü ekipmanların temizlik kontrolünden sorumludur GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve hedeflerini çok iyi bilmek ve...

STEWARD

02.04.2012 18:43
ÜST İLİŞKİLERİ: Steward Chef GÖREV TANIMI: Chef Steward sorumluluğunda verilen görev şekillerini yerine getirmek. GÖREV VE SORUMLULUKLARI: 1.   İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve hedeflerini çok iyi bilmek ve kalite ve GGY sistemlerinin uygulanmasını...