Makale arşivi
EXECUTIVE CHEF
02.04.2012 19:14
ÜST İLİŞKİLERİ: Genel Müdür
AST İLİŞKİLERİ: Tüm Mutfak ve Steward Personeli
VEKÂLET EDEN: Executive Sous Chef
GÖREV TANIMI:
Hotel üst yönetimince onaylanmış mönüler doğrultusunda, misafire sunulacak olan yemek hizmetlerinin uygun olması ve misafir memnuniyetini sağlaması için, tüm mutfak çalışma...
EXECUTIVE SOUS CHEF
02.04.2012 19:12
ÜST İLİŞKİLERİ: Executive Chef
AST İLİŞKİLERİ: Tüm Mutfak Personeli
VEKÂLET EDEN: Junior Sous Chef
GÖREV TANIMI:
Otelde hazırlanmakta olan tüm yiyeceklerin kaynaklarını, hazırlanışını ve sunumunu inceleyerek kontrollü üretimi sağlar.
GÖREV VE SORUMLULUKLARI:
1. İşletmenin Kalite...
JUNIOR SOUS CHEF
02.04.2012 19:10
ÜST İLİŞKİLERİ: Executive Chef, Executive Sous Chef
AST İLİŞKİLERİ: Tüm Mutfak Personeli
GÖREV TANIMI:
Otelde hazırlanmakta olan tüm yiyecek kaynaklarını inceleyerek takip altında almaya çalışır.
GÖREV VE SORUMLULUKLARI:
1. İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve...
PASTANE ŞEFİ
02.04.2012 19:04
ÜST İLİŞKİLERİ: Sous Chef, Executive Chef
AST İLİŞKİLERİ: Tüm Pastane ve Ekmek Çalışanları
GÖREV TANIMI:
Her çeşit tatlı ve pastaların, soğuk ve sıcak desertlerin, ekmeklerin, kahvaltının, ekmek çeşitlerinin istenilen lezzette sunulmasını sağlamak
GÖREV VE SORUMLULUKLARI:
1. İşletmenin...
EKMEKÇİ CHEF DE PARTIE
02.04.2012 19:02
ÜST İLİŞKİLERİ: Pastane Şefi
AST İLİŞKİLERİ: Ekmek Çalışanları
GÖREV TANIMI:
Pastane Şefi ile birlikte hazırlanan ekmek ürünlerinin istenilen standartlarda olmasını sağlamak.
GÖREV VE SORUMLULUKLARI:
1. İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve hedeflerini çok iyi...
CHEF DE PARTIE (SOĞUK, SICAK, ALA CARTE ŞEFİ)
02.04.2012 18:59
ÜST İLİŞKİLERİ: Executive Chef, Sous Chef
AST İLİŞKİLERİ: Demi Chef, Comi
GÖREV TANIMI:
Otelde hazırlanmakta olan tüm yiyecek kaynaklarını inceleyerek takip altına almaya çalışır.
GÖREV VE SORUMLULUKLARI:
1. İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve hedeflerini çok...
DEMI CHEF
02.04.2012 18:56
ÜST İLİŞKİLERİ: Chef de Partie (Kısım Şefleri)
AST İLİŞKİLERİ: Comiler
GÖREV TANIMI:
Bölümüyle ilgili şeflerinin verdiği işleri en yüksek kalitede yapmak.
GÖREV VE SORUMLULUKLARI:
1. İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve hedeflerini çok iyi bilmek ve kalite ve...
COMI
02.04.2012 18:53
ÜST İLİŞKİLERİ: Chef de Partie (Kısım Şefi), Demi Chef
GÖREV TANIMI:
Şeflerinin istekleri doğrultusunda verilen görevleri en iyi hızlı şekilde yapmak.
GÖREV VE SORUMLULUKLARI:
1. İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve hedeflerini çok iyi bilmek ve kalite ve GGY...
STEWARD CHEF
02.04.2012 18:50
ÜST İLİŞKİLERİ: Executive Chef
AST İLİŞKİLERİ: Tüm steward personeli
GÖREV TANIMI:
Tüm mutfakların, set ve set üstü ekipmanların temizlik kontrolünden sorumludur
GÖREV VE SORUMLULUKLARI:
1. İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve hedeflerini çok iyi bilmek ve...
STEWARD
02.04.2012 18:43
ÜST İLİŞKİLERİ: Steward Chef
GÖREV TANIMI:
Chef Steward sorumluluğunda verilen görev şekillerini yerine getirmek.
GÖREV VE SORUMLULUKLARI:
1. İşletmenin Kalite politikasını, Gıda Güvenliği Politikasını ve hedeflerini çok iyi bilmek ve kalite ve GGY sistemlerinin uygulanmasını...
Öğeler: 1 - 10 / 19